Wyświetl pojedynczy post
Kroq
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2014, 10:46
Ad1) 500zł na dziecko stwarza pole do patologii tak samo.
Ad2) A co innego jak nie zabieranie bogatym – to 500zł to namalujecie, wyczarujecie.
Ad3) Wizja jest konkretna likwidacja CIT i PIT dla dużych rodzin. Prościej się nie da. Do tego podałem konkretne przykłady z życia o powodach nie posiadania dzieci itd. ( to było w tym nieprzejrzystym poście)
Ad4) Ja chce żeby docelowo nikt nie płacił podatku dochodowego – to jest cel. A ,że przy okazji rozwiązuje się problem demografii to tylko na plus. Szanowny socjalisto ( żaden człowiek tak kretyńskich teorii by nie stawiał) im człowiek więcej zarabia tym więcej wydaje im więcej wydaje tym więcej płaci VAT no więc jak to w końcu kto płaci więcej do budżetu? Tylko bogaty nie płaci podatków – no nie rozśmieszaj mnie.
Ad5) Szydło z worka czyli co ?To że nienawidzę wszelkiej maści socjalistów? Ale o tym to ja mówię od samego początku.
Ad6) Ja nie dowodzę ,że PIS jest straszny tylko ,że socjalizm w każdym wydaniu rodzi serię patologicznych zachowań w państwie i społeczeństwie. Im mniej tego socjalizmu tym dla narodu i państwa lepiej – to się staram udowodnić. Alternatywa jest ale na pewno nie jest nią PIS czy SLD czy kolejna kadencja PO. Alternatywą może być ktoś kto jeszcze władzy nie miał.
Ad7) Czyli uważasz ,że np. KNP to czerwona hołota? Ja naprawdę mam wrażenie ,że celowo ośmieszasz PIS na tym forum. Pluje na PIS jak na wszystkich którzy wierzą w socjalizm i z wielką ochotą głoszą jego hasła.