Wyświetl pojedynczy post
Kroq
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2014, 09:19
1) Pomysł likwidacji PIT od dzieci prowokuje do posiadania dzieci czy nie o to czasem chodziło.
2) Przykłady są z mojego podwórka więc nie są absurdalne. W którym momencie się ośmieszyłem konkretnie?
3) Do żadnego z moich argumentów nie odniosłeś się konkretnie tylko dalej mielesz tą socjalistyczną papkę – równo, tak samo, identycznie, ogólnie jebać bogatych.
4) Ja nic nie mówiłem ,że to ma być 500 100 czy 1000. Przestańcie decydować co robić z cudzymi pieniędzmi.
6) Z myśleniem to problem masz Ty – jak u wszystkich socjalistów zresztą
5) A ja uważam ,że dyskusja nie jest jałowa – bo pokazała prawdę PIS jest partia socjalistyczną a od tego zaczęliśmy dyskusje. Niczym znaczącym nie różniącą się programem gospodarczym od reszty sejmowej hołoty (PO SLD TR czy PSL). Spór pomiędzy nimi tylko wynika komu zabrać żeby innemu dać. Wniosek jest prosty chcecie mieć socjalizm dalej to możecie nawet za losować przed wyborami ewentualnie zdecydować się czy chcemy być proniemieccy (PO) czy pro USA (PIS) czy proeuropejscy (SLD, TR). Nie mówię tu o światopoglądzie.

Ja Cię nie pozdrawiam bo czerwona hołota która niszczy ten kraj ( bez względu czy patriotyczno-wierząca , czy euro-pedalska) na to nie zasługuje.
Ostatnio edytowane przez Kroq : 08.04.2014 o godz. 09:28.