Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2014, 08:49
Pomysł dopłat do dzieci prowokuje do posiadania dzieci, czy nie o to czasem chodziło.

Jak chcesz obniżać podatki to ok tylko co to ma wspólnego z dziećmi. Równe ma być wsparcie dla dziecka. Zarabiający 1000 nie płacąc podatku zyska dla swojego dziecka 200. Zarabiający 10000 zyska 2000. Pomyśl trochę bo zaczynasz męczyć.

Wyrównywanie polega na tym żeby Kopacz, która potrafi sobie przyznać 50 000 premii rocznie nie dostawała tyle samo na dziecko co osoba zarabiająca rocznie 10 000. Łapiesz czy ciężko? Twoje absurdalne przykłady są naprawdę zabawne zastanawiam się tylko czy masz świadomość że deczko się ośmieszasz.

Jak w rodzinie zarabia jedna osoba i traci pracę to rodzina zarabia czy nie? Z czego taka dostanie ulgę? Pomijając że większość rodzin zarabia tak słabo, że nie ma szans uzyskać 500 złotych nie płacąc podatku, ale Ty wolisz się czepiać zamiast trochę pomyśleć. Dlatego dyskusję z Tobą uważam za jałową.

Zerknij na wykres powyżej i zobacz jak sie w Polsce zarabia. Może trochę złapiesz kontakt z rzeczywistością.
Pozdrawiam.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Czy ja tu komuś z odsieczą ruszam? Po prostu zobaczyłem twój kolejny debilny wpis więc skomentowałem go. Widać kto tu ma problemy z logicznym myśleniem.

Każdy się czegoś boi, np ty się boisz spotkać w cztery oczy wysłanniku Tuska. Tak lubisz teorie spiskowe więc jak już przy nich jesteśmy to najbardziej mi pasuje, że jesteś marionetką POwską, która ma robić z PiSu oszołomów
Gdybyś potrafił czytać to byś wiedział, że ankieta w tym temacie jest probierzem skuteczności propagandy sołtysa, bo, skup się, sołtys swoje banialuki właśnie na tym forum i w tym temacie, a nie w całej Polsce imputuje. Więc twój przydługi i głupawy wywód jest dokładnie tym co napisałem. Odsieczą dla POwskiego klakiera. Taką miłość do nocnej zmiany prezentujesz już od dawna więc zupełnie mnie nie zaskoczyłeś. Mam tylko nadzieję że inni mieniący się prawdziwą prawicą nie mają takich zapędów.

Nawet teksty do POwskiego klakiera masz podobne smsem dostajesz? Czy małpujesz ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.04.2014 o godz. 09:05.
Hej Nasz TS !!