Co tu jest do punktowania, sołtys klaką para się od dawna. Nie wiem czy wiesz ale był nawet "bezstronnym arbitrem" w sporze o autostrady

Wyobraź sobie, że jego zdaniem rudy cudak wywiązał się z obietnic. Żebyś widział jakie kolorowe mapki wrzucał.

. Dlatego z betonem nie ma co dyskutować, wyśmiać brednie to i tak za dużo.
DROZD,czytałem wcześniej różne tematy na forum, zadziwiało mnie stanowisko niektórych osób, oni naprawdę żyją w alternatywnym świecie,czy to smoleńsk, czy polityczny, czy ekstraklasa, dla wielu wszystko niezgodne z ich poglądami to spisek,oszołomstwo itd, nie przyjmują do wiadomości że nie są pępkiem świata,zresztą ostatnie wpisy kolegi powyżej to potwierdzają, mają łatwość w szydzeniu i wyśmiewaniu, dlatego zacząłem pisać aby dać przynajmniej w ten sposób odpór
Kocur, tutaj nawet nie chodzi o tabelki i kwoty , czy to jest 12 czy 15 koła, chodzi o fakt że gościu traktuje to jako prawdę objawioną , może w tym uczestniczy i pracuje dla korporacji( ciekawe jak długo?) ja wiem jedno, 20 lat prowadzę firmę i tak żle jak w ostatnich dwóch , trzech latach nie było nigdy, nie wspominam tutaj o przeciętnych ludziach pracy którzy zarabiają po 1000 zł