Wyświetl pojedynczy post
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2014, 22:11
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A ja cały czas mam wrażenie że nie chcemy tych pucharów tak jak ich nie chciał w zeszłym sezonie Górnik i zajął bezpieczne 5 miejsce. Nie dość ze wyjazd do Kazachstanu kosztuje to trzeba jeszcze płacić piłkarzom premie. Ponadto gra w pucharach może rozbić przygotowania a w wypadku odpadnięcia z "ogórami" pogrążyć morale zespołu. Piast widać jak wyszedł na pucharach.

A kiedy gubić te punkty jak nie teraz z Widzewem. Przecież wiadomo że Legii czy parchom nie odpuścimy. Tak więc teraz dzielnie gubimy punty, kartkujemy się a potem w grupie mistrzowskiej będziemy walczyć jak lwy żeby zająć upragnione 4 miejsce i przypadkiem nie awansować do pucharów.

Bo w pucharach zarabia się dopiero od grupy w LE a za wcześniejszą zabawę trzeba sporo dopłacać.
To oczywiście moja teoria. Zresztą podobnie kombinuja w Chorzowie. Też groszem nie śmierdzą jak my więc jak zaczęli za dużo wygrywać to nagle "uszło" z nich powietrze

Na puchary to są chętni Legia, Lech, Pogoń i Zawisza. My Górnik i Ruch chyba ich nie chcemy. Co do reszty nie wiem.
No i tu jest właśnie parodia. Czy to jest jeszcze sport? Po chooj wogóle grać?
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując