Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2014, 17:15
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czyli uważasz, że i u nas powinny byc na stadionach awantury, bitwy, kamiene rzucane w gości, ustawki, walka z użyciem noży, podpalenie stadionu, obrzucanie piłkarzy całym dostępnym arsenałem i co tam jeszcze?
Naprawdę, niektorzy to mają argumenty!
Bo tam się biją to można i u nas.
Bo tam rzucają to i u nas powinno być wolno.
A ty uważasz, że wolno tak kłamać, że na "zachodzie sobie poradzono"?
Dlatego otworzyłem temat w ABG, gdzie pojawiło się już kilkanaście przykładów prawdziwego oblicza "jak sobie poradzono" żeby udowadniać, że takie Bednarze czy inne, nie mówiąc już o mediach, (bo to dopiero jest abstrakcja) nie są wiarygodni i nie można im ufać nawet w najmniejszym stopniu.

Kolegom chodzi, że w Polsce za ustanawianie prawa biorą się ludzie, którzy nie mają pojęcia o tym czym jest kibicowanie. Ich działania doprowadzają do tego, że polska piłka traci ostatnie co ma czyli wspólnotę kibicowską. Chcą zastąpić klimat, zjadaczami popcornu. Raz że im się to nie uda! Dwa, w Polsce popcorn je o wiele rzadziej niż raz na 2 tygodnie.

Grantar napisał(a):Wyświetl post
To że w innych krajach giną ludzie przez kiboli bandytów nie jest dla mnie piknika argumentem .... aby na to zezwalać w Polsce.
Jeśli ktoś tu ma wyprany mózg to na pewno nie ci którzy wolą stadiony bez zadym i ofiar.
wyraz Polska proponuje pisać z dużej litery
[ironia]Dla was co wyznają teorię "przezorny zawsze ubezpieczony" nie jesteście nawet odważni, żeby pomyśleć, bo to ryzyko, które mogłoby doprowadzić, że stalibyście się zbyt mądrzy[/ironia]
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.04.2014 o godz. 17:20.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując