adam_09 napisał(a):

|
Powiedz mi jakie to rzeczy masz na myśli. Wystarczy jeśli wymienisz dwie pozytywne.
|
Na szybko: a) dopiął licencje b) akcja z publikacją Dziennika Polskiego
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ika_polskiego/ Oczywiście już mało kto o tym pamięta.
adam_09 napisał(a):

|
Wydaje mi się Łukasz, że źle interpretujesz istotę problemu. To, że race wylądowały na murawie to konsekwencja tego, że łysy Jacek po raz kolejny postanowił wydymać osoby w pewien sposób zasłużone dla klubu.
|
Czujesz.

Ale chyba mi nie powiesz że skoro burmistrz jest głupi i ciężko się z nim i z innymi negocjuje to w ramach protestu najlepiej rozlać gówno po wsi i zażądać przy okazji dymisji weterynarza? Przecież wiadomo że burmistrz nie chcąc mieć g.. na ulicach sięgnie po policję -> z kanalizacji nic nie będzie a rozlewający będą mieć przerypane. Tu chodzi o trzeźwe myślenie a nie to która strona miała rację na początku.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA