Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2014, 15:20
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
To powiedz mi zatem na ile oddłużył łysy ile dzieciaków trenuje w jednej sekcji Wisła SSA
Z tego co widzę to jedynie z roku na rok łysy coraz bardziej redukuje budżet klubu. Jeśli to jest jego sposób na oddłużenie to działa niczym Kononowicz doprowadzając w efekcie do tego, że w klubie "nie będzie niczego".
Budżet to nie zadłużenie. Mówiłem o przerzucaniu się argumentem redukcji długu ewentualnie o płynności finansowej. I o tym że wybiórczo potraktowałeś dokonania na tym polu.

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Napisz mi zatem ile łysy w zeszłej rundzie zapłacił kar za tych "problemowych kibiców"
Nic, czyli tyle samo co płaci teraz. I jak ma się ta odpowiedz do tematu?
A to ile zapłacił w zeszłej rundzie czy klub w przeciągu ostatniego 10-lecia ma jakieś znaczenie czy nie?
Łaskę ktoś komuś robi że kar płacić nie musi?

Była współpraca - były owoce dla obu stron. Nie ma współpracy - jest g. . Nie będzie owego g. jeśli współpraca ponownie powróci. Natomiast czy da się którąkolwiek stronę zmusić do współpracy obecnymi metodami - szczerze wątpię. Ale może?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.04.2014 o godz. 15:25.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując