Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2014, 14:47
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
do czasu jak kilka tysięcy osób nie kupi karnetów, kolejnych kilka tysięcy nie będzie kupowało biletów. Wtedy wojna się skończy...
Nie koniecznie. Moment w którym mówisz jest momentem w którym klub powinien być zmuszony by zasiąść do negocjacji. Natomiast dróg do porozumienia jest wiele - niekoniecznie akurat taka, zwłaszcza że chyba nikt nie uważa że jest to najlepsza droga do ewentualnej ugody.

Wiele w życiu widziałem - wole poczekać na rezultaty.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście jesli Cupiał odwoła Bednarza, to może liczyć sie z wściekłym atakiem tzw. mediów, polityków i policji...To też jest dla niego pewien koszt, bo On chciał zawsze być w cieniu.
Obawiasz się o los tygrysa? Odwróci kota ogonem i przekuje obecna sytuacje w sukces. Cupiała media nie zaatakują wściekle - nie mają w tym interesu.
Moim zdaniem problem w tym że jeśli nie będzie woli współpracy klubu z SKWK której to nie da się wymusić bojkotem, to sytuacja obecna (choć w zmienionej formie) będzie trwać. Nie cofnie się umowy z UFA (10 lat), nie cofnie się zakazów stadionowych, nie zmieni postępowania policji, wojewody, nie zalegalizuje rac. Zmieni się tylko Bednarz - na jego miejsce przyjdzie ktoś X który za jakiś czas i tak będzie, z racji na przepisy,grał podobnymi kartami jak poprzednik.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.04.2014 o godz. 15:01.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując