Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2014, 13:15
fialo napisał(a):Wyświetl post
Wracając do meritum - FraMat mam pytanie. Ile razy w roku jesteś na Wiśle? Odpowiedz (nie musisz na forum, możesz sam sobie), a później popatrz sobie jak bardzo jesteś zabawny udzielając rad ludziom, którzy na Wisłę chodzą regularnie, rok w rok wykupują karnety, zostawiają pieniadze w klubie, są wyjazdach (podaje tu swój skromny przykład).

Robisz tu z siebie nie wiadomo kogo, wszechwiedzącego policjanta (edit by FraMat ), wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia, gościu odpuść, bo nie chce Ci przypominać kto (zasłużenie) rokrocznie wygrywa klasyfikacje na najgorszego moderatora. No chyba, że Ci się marzy wieloletnie panowanie.

Ja jak nigdy w życiu nie wspiąłem się wyżej niż na Rysy, nie będę udzielał rad Himalaistom, zrób nam wszystkim tą przysługę i skoro nie byłeś nigdy fanatykiem/kibolem/nie jezdziles na wyjazdy, po prostu się nie udzielaj w temacie, bo tylko irytujesz ludzi, w tym mnie choć wchodzę tu rzadziej i rzadziej.
Rozumiem, że będziesz zadowolony jak wszyscy na forum będa mieli jedno, słuszne i po linii, zdanie?
To się pomyliłeś.
To się nazywa forum, a nie klaka.
Tu sie rozmawia i przedstawia różne punkty widzenia, a nie krzewi jedyną słuszną propagandę.

Co do wygrywania klasyfikacji na najgorszego moda: tak, masz rację: co roku ją wygrywam i cieszę się z tego, bo macie moda, który pewne sprawy trzyma krótko i wam się to nie podoba.
Ktoś musi tę robotę robić. Mod nie jest od tego, żeby był lubiany.
I wyobraź sobie, nie zależy mi na twojej sympatii.
Zależmy mi za to na tym, żeby na forum mogli wypowiadac się wszyscy: i kibole i kibice, i fanatycy i pikniki. Jeśli tylko zależy im na Wiśle i chcą rozmawiać z zachowaniem minimum kultury

Kiedy właściciele tego forum uznają, że źle robię, że was pilnuję, sami mnie zwolnią.
Na to, że sam odejdę, nie licz.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując