Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2014, 09:02
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Framat doprawdy irytujący jesteś i Ty jeszcze masz czelność apelować o "nie tworzenie podziałów" Określiłeś się, stanąłeś po stronie warszawskiego najmity, ale do cholery powstrzymaj się przed pomawianiem Osób, które nie mają ochoty podpisywać komunistycznych lojalek, że szkodzą Wiśle!
Znowu brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. To zarząd klubu, To Cupiał i Bednarz uwazają, że uczestnicy akcji rzucania racami podczas meczu z Ruchem szkodzą Wiśle.
Ja tylko powtarzam to, co Bednarz powiedział
Czy SKWK złotówkę od biletu chciało przeznaczyć na własne cele, czy na pożytek Wisły i prowiślackie przedsięwzięcia
Czy Bednarz każąc płacic za bilety chce zysk z nich przeznaczyć na własne cele, czy dla dobra klubu? Więc nie piszcie, że traktuje kibiców tylko jako $$$$
Zastanów się co piszesz, bo coraz bardziej się pogrążasz w tej paranoicznej przepychance. Chcesz chodzić na mecze to chodź (skoro nie razi Cię, że części Kibiców Wisły łysy najmita to uniemożliwił bez przyczyny), ale powstrzymaj się od komentarzy tego rodzaju.
Bo Ty nie chcesz tego czytać? Na tym forum maja sie pojawiać tylko opinie z jednej strony?
palikot napisał(a):
Mogę cię zapytać jeszcze co będzie jeśli klubowi zamkną stadion, za to, że jej kibice przekroczyli dozwoloną normę emisji CO2 wydychaną z płuc Kwestia tego, czy przestaniesz rżnąć głupa i czy w końcu rozumiesz, że obcinanie głowy przez to, że ona boli nie jest dobrym rozwiązaniem... ale nie podejrzewam cię o to, że to zrozumiesz. Dla ciebie najważniejsze jest, czy z jakiej litery napisane jest nazwisko miłującego nam prezesa klubu a to nie, by się zastanowić czy jego działania nie są przypadkiem są wymierzone tak naprawdę przeciwko klubowi, czy przypadkiem nie szkodzą klubowi, który traci na tym najwięcej.
No więc, po zastanowieniu uważam, że nie sa wymierzone przeciwko klubowi.
Mam prawo mieć takie zdanie czy nie ma prawa mieć własnego zdania?
SkMk napisał(a):
Popełniasz jeden, istotny błąd FraMat w tych wyliczeniach. Siła bojkotu nie ma polegać na tym, że ~5k fanatyków nie będzie przychodziło na mecze, tylko na tym, że frekwencja spadnie diametralnie, bo nie będzie atmosfery, a same boiskowe popisy Burligi, Brożka, czy Urygi nie spędzą ludzi na trybuny. C+ też chyba nie będzie zainteresowane puszczaniem takich meczy w prime-time (casus niedawnego Legia - Wisła)
No to może SKWK niech sobie przeprowadzi ankietę, ale rzetelną, pośród osób, które nie przychodzą na C.
Pytaniem ankiety byłoby czy przychodzą na mecze Wisły dla atmosfery czy dla Wisły.
Mnie ta atmosfera wali.
Sto razy wolę Wisłę od atmosfery.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując