Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2014, 22:16
Cytat:
Odchodząc troszeczkę od tematu. Co sądzicie o tej najnowszej akcji Gowina? Ja mam mieszane uczucia co do wykonania (na zakupy w garniturze, za mało luzu), ale sam pomysł według mnie bardzo dobry.
Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi :
http://zyjpopolsku.pl
Ja myślę to co Cejrowski w pewnej sprawie tzn. "won, wszyscy won!". Gościu, który niedawno siedział w tym syfie nagle się nawrócił. Czegoś tu nie rozumiem. Jak był w PO to mu podnoszenie podatków nie przeszkadzało, ani koleżka Niesiołowski.
A teraz? W tym pierwszym filmiku w negatywnym świetle pokazuje mordę Niesiołowskiego, skarży się na polskie prawo, podnoszenie podatków. Teraz? Teraz jak nic nie może to zaczął szczekać. Śmiech na sali.
I szkoda, że tyle ludzi się na takie proste triki nabiera bo jak widać po sondażu w tym temacie to 15% z głosujących osób popiera jego partię. Przykro. Ta sama zagrywka co z Palikotem. Wyszedł z PO po to żeby zabrać głosy lewicy/ten ma zabrać prawicy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.