jest kolejny walczący z kaczorami...
Kroq napisał(a):

|
Sejm to nie są do ....y nędzy wszyscy.Zawsze głosuję. Ja zaczynam komuszą śpiewkę? Najpierw muszę zobaczyć kto startuje. Potem porównam programy i zagłosuje na tą partię która jest najbardziej zbieżna z moimi przekonaniami, ale na pewno nie będzie to nikt kto aktualnie zasiada w ławach sejmowych. Na chwilę obecną najbliżej mi do KNP choć nie przepadam za Mikke. Natomiast myślę ,że uzyskanie 5-6% poparcia może spowodować od betonowanie sceny politycznej i pokazanie szerszej grupie wyborców co to jest prawdziwa Prawica. A ponad to posiadanie 5-6% poparcia może się okazać przepustką do bycia języczkiem uwagi przy budowaniu koalicji rządowej. A choć częściowa, minimalna likwidacja wszechobecnego socjalu będzie sukcesem.
|
Sam napisałeś że krytykujesz sejm. Czyli ładujesz wszystkich do jednego wora. Czy coś mi się zdawało. Od 6 lat rządzi PO to ta partia decyduje co się dzieje w sejmie. Więc dlaczego skoro sejm Ci się nie podoba to nie krytykujesz faktycznie za jego obraz odpowiedzialnych. Tylko Sejm. Co to jest sejm? Do budynku masz pretensje?
Z kim ta koalicja?

Pewnie z PO oni też walczą z socjalem. Na obiady dla dzieci im szkoda bo to socjal. Ale już premie dla urzędasów to europejski standard. Wybacz ale to klasyczna hipokryzja.
emj10 napisał(a):

|
Trzeba sobie zadać pytanie, czy naprawdę istnieje taka prognoza pogody, o której mówił Jareczek? Osobiście nie spotkałem się z prognozą pogody w dużej europejskiej stacji, gdzie pomijano Warszawę.
|
Powiedz lepiej sołtysie jak wykopać rudego cudaka, bo przez jego machanie szabelką milionowe straty ponoszą polscy hodowcy.

A nie pitol z czym się spotkałeś a z czym nie. Jarek skoro o takiej mówił to się z taką spotkał. To że twoi kamraci potrafią łgać w żywe oczy dla własnych potrzeb nie znaczy że wszyscy inni opadli do tego kloacznego poziomu.