Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2014, 13:13
LUKAS77 napisał(a):Wyświetl post
niejeden z kielbasa w reku ma wiecej wyjazdow na koncie niz zagorzaly fanatyk na C. Lata leca i zmieniaja sie priotytety ktos ma rodzine na utrzymaniu ktos pracuje w weekendy. Laczy nas jedno Wisla. Mnie osobiscie list nie obchodzi... Jak bylem mlody najwazniesza zgoda byla ta z Jagiellonia lecz potem ktos mi wmowil ze juz tak byc nie musi. JAk widzisz wszystko moze miec swoj poczatek i koniec. Szanuj zdanie innych a bedziesz szanowany. Chcialbym cie widziec za lat 20 obok mnie z kielbasa....oby na Reymonta!
Dla jednych najważniejsza była zgoda np. z Ruchem, dla innych z Zagłębiem Sosnowiec czy nawet Legią , dla innych z Widzewem lub Jagiellonią. czasy się zmieniają i patrząc z perspektywy, to ta z Lechią i Śląskiem chyba trwa najdłużej, z krótkimi okresami przerw jak to i w małżeństwie tez bywa z cichymi dniami.
Co do mojego widoku z kiełbasą. Do tej pory długiego chodzenia na Wisłę, nie jadłem nigdy na trybunach kiełbasy i nie zamierzam tego robić. Widok obżerających się kiełbasiarzy działa na mnie odpychająco. Zamiast uczestniczyć w meczu zajmują sie trafieniem nią w musztardę na tacce lub uniknięciem pochlapania przez tłuszcz kapiący im z brody.
Życzę równie długiego stażu co mój w chodzeniu na Reymonta ale na razie dzięki Bednarzowi przeszedłem w stan spoczynku.
Odpowiedz cytując