Wyświetl pojedynczy post
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2014, 20:54
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
No i ten fragment dobitnie swiadczy o tym że z Bednarza to zwykła ....a jest a nie prezes Wisły. Ja jemu się w sumie nie dziwię, gdyż po osobie która ma wspólnego z Krakowem tyle co ja z Warszawą nie spodziewam się zrozumienia w jakim klubie zaszczyt przyszło mu pracować.
Od początku "kadencji" jego morda kojarzona jest wyłącznie z zjazdem na każdej płaszczyźnie funkcjonalności naszego klubu w imię jakiejś .......onej mitycznej dziury, ok. przyszedł ciąć...ale tyle co sam s.......ił to tylko idiota by nie dostrzegł.

Ale ja nie o tym, gdyż gówno się znam na prawie spółkowym czy zapinaniu budżetu. Jednak doskonale wiem na czym polega - być za Wisłą !
Dla większości nas Wisła to nie mecze, kiełbachy, bojkoty, race, maczety, SkWk, przegadane godziny w lidze+ extra czy forum pełne zjebów...Wisła to nasz sposób na zycie a wszystko inne jest tylko dodatkiem.

Wisła to dobro założone w 1906r dla nas, przez nas...Wisła to historia pisana przez ludzi dla ludzi...Wisła to klub, Wisła to rodzina!

Żaden Bednarz czy inna ....a nie ma prawa ingerować w rzeczy święte! A włąśnie taką świętością dla gnidy z zewnątrz jest Wisła i jej kibice.
Nie mnie oceniać braci po szalu i nie mnie ferować wyroki, gdyz wiem że wszystkie działania w mniejszym lub większym stopniu są podejmowane dla dobra Wisły. Nie wszystko czego człowiek nie rozumie jest złem!

Działania Bednarza są skierowane przeciw kibicom a co się rozumie przez się, pośrednio w nasz klub. Uderzając w braci uderzasz w "rodzinę" a tego się ....a nie wybacza, tego się nie zapomina!

Kogo obchodzą finanse, licencje, kary czy konsekwencje ? Rodzina jest ....a najważniejsza ! Cała Wisła zawsze razem! Razem czyli nie z Bednarzem, na litość boską jego mać! Bez psiarni i zakazów!
Przecież to się w pale nie mieści co tu niektórzy za bzdury wypisują. Tłumaczę sobie to tym, że pewnie to banda z Jasła lub jakiejś Bencorki, która raz w.......iła kiełbase na meczu z Legią i myśli że finansuje klub.
Jednemu nie pasuje PDW, gdyż jest zbyt porządny by mieć znajomych w piudle a drugiemu antysemickie AJ...no ....a kabaret. No i te nieszczęsne race...te same co miały polecieć na Zawiszy, jak Bednarz prosił...Nie dlatego żeby odmieńcom zrobić dobrze, a dlatego że i tak huja kasy z biletów by bylo.

A jeśli ktoś uważa że Wisła to cyrk Cupiała a Bednarz to jego małpki, że mogą decydowac o klienteli to powiem wprost:

WYPIERDALAĆ NA BLONIA z tym cyrkiem ! Brać w....u ten twór SA, ten herb oraz pracowników, piłkarzy, policje i adios! - tyle wasze! Klientów to sobie możecie szukać pod halą targową lub na placu kleparskim. R22 to jest nasz dom - od zawsze!

Pozbawieni zasad i ideałów, którzy myślą że staną się ....a alternatywą, niech wyjdą z ukrycia monitorów i pokażą jaką są siłą!

edit by:FraMat
Heh...bez urazy na 1906% nie mam takiego celu...ale , nie mogłem sie powstrzymać....20-ścia lat temu tak samo myślalem....Teraz mam RODZINĘ i już wiem co jest "trąfem" Jednym słowem- odpowiedzialność to słowo klucz....i nie ważne o jakiej "RODZINIE" piszemy...ponieważ nie jesteśmy SAMI...ani w domu ani na stadionie ( innym, ale jednak domu na R22).
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując