Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2014, 14:47
Hmm, skoro Wisła wg Bednarza ma być usługodawcą a ja usługobiorcą, to na grę kopaczy muszę patrzeć trochę inaczej- więc patrze. Wcześniej do Wisły podchodziłem zdecydowanie bardziej emocjonalnie, więc na "popisy piłkarskie" patrzyłem się trochę przez palce, no ale klub takich ludzi ma gdzieś, więc patrzę stricte bardziej konsumpcyjnie.
A to, jaki pomysł ma Bednarz na tą drużynę woła o pomstę do nieba. Wczoraj nawet bardzo chciałem oglądnąć popis naszych gwiazd, niestety od patrzenia się na zieloną połać, po której truchta 22 facetów i kopie chaotycznie piłkę, zachciało mi się spać, zwłaszcza, że kibicom Zagłębia też jakoś nie specjalnie chciało się kibicować.
Zamknąłem najpierw jedno oko, niestety później drugie. Dopiero obudziło mnie darcie pana z telewizji który komentował te pasjonujące widowisko. Wytrzymałem 5 min i poszedłem dalej spać....

Szczerze podziwiam osoby, od "fetowania Kaki" na Polskich boiskach. To tak jak być koneserem naszego polskiego tradycyjnego jabcoka.,sprzedawanego w bardzo eleganckich butelkach.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując