Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2014, 14:39
Nie twierdzę, że Misiek jest słaby, twierdzę, że na dzisiaj jest za słaby żeby mieć spokój w tyłach. Jeżeli gra Głowa to wielu spięć udaje się uniknąć, bez niego są takie sytuacje jak z Nalepą i co? Druga ? Skoro wspomniałeś Bobera to był taki mecz w którym puścił 6 i jedna z nich była łudząco podobna do wczorajszej drugiej. Natomiast pierwsza to jak już wspomniałem bramkarski swojak. Zwróć uwagę co nasz bramkarz robi przed strzałem. Czy to co zrobił w czymkolwiek mu pomogło. Chcesz porównania? To samo zrobił Kłos w Atenach przy bramce na 1:3. Swoim durnym zachowaniem zostawił miejsce przeciwnikowi. Dlaczego? Dlaczego piłki sięgał dwoma rękami? Nie chcę się nad tym zastanawiać.

I żeby nie było Miśkiewicz trenował kilka lat z kolesiami, którzy potrafią strzelać dwa razy lepiej niż nasi ligowcy więc technicznie jest ok. Warunki ma idealne. Problem to szybkość i sprawność. Za wolne ma pierwsze dwa kroki, dlatego na przedpolu nie ma pewności.

ps. Broniłem jak graliśmy blokowego .

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Dziś podpisany został kontrakt z Drozdem. Drozd od dziś będzie trenerem bramkarzy w pierwszym zespole Wisły Kraków a w sytuacjach gdzie będzie zagrożenie pod bramką Wisły Kraków w meczach ligowych będzie wchodził za Michała Miśkiewicza. .
Serio czy to prima ?

A jeżeli w sztabie nie ma nikogo kto wytłumaczyłby bramkarzowi o co chodzi to jestem gotów zrobić to charytatywnie, dla naszego wspólnego dobra. W skrócie, puścić z wolnego w długi to jeszcze większe kalectwo niż bez muru w krótki. Misiek mam racje?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.04.2014 o godz. 14:57.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując