Drozd napisał(a):

|
Nic nie sugeruję, wiem tylko, że nie po to się ustawia mur żeby tuż przed strzałem za niego wskoczyć. Wie to każdy trampkarz, który od pół roku stoi na bramce. Nie zmienia to jednak faktu, że tak wskakując sobie za mur zostawia się pustą bramkę, co za różnica czy specjalnie? Zrobił to, puścił szmatę, przegraliśmy wygrany mecz. Specjalnie? Chu.. by wyczuł...
|
Dziś podpisany został kontrakt z Drozdem. Drozd od dziś będzie trenerem bramkarzy w pierwszym zespole Wisły Kraków a w sytuacjach gdzie będzie zagrożenie pod bramką Wisły Kraków w meczach ligowych będzie wchodził za Michała Miśkiewicza. W wolnych chwilach nasz nowy trener bramkarzy a także z doskoku bramkarz będzie zajmował się analizowaniem tego czy przez przypadek sędzia Kwiatkowski wczoraj nie dostał przed meczem telefonu z centrali w Warszawie z siedzibą na Łazienkowskiej 3.
Wieloletnie doświadczenie Drozda zarówno w świecie wirtualnym jak i rzeczywistym będzie na pewno miało duże znaczenie.
''Myślę, że właśnie takiej osoby brakowało w naszym zespole, jest to osoba najmądrzejsza, która zawsze wie jak zachować powinni się inni zarówno na boisku jak i poza nim, potrafi również przewidzieć gdzie poleci piłka przed strzałem i czy ewentualnie nie odbije się od jakiegoś zawodnika. Mówiąc krótko Drozd jest na miejscu wcześniej niż piłka'' - powiedział Jacek Bednarz podpisują z Drozdem bezterminowy kontrakt.