koniak napisał(a):

p.s. Gdy na randkę nie przyszła z internetu Ola
|
Nigdy nie twierdziłem ze to nie ma wpływu - wręcz przeciwnie. Taka jest idea dopingu - pomagać, motywować. Natomiast to że Wisła nie może sięgnąć po trzy punkty może być mało związane z dopingiem. Jedna cegłówka nie tworzy budowli choć jej brak może (ale nie musi) spowodować katastrofę. Jest wiele innych cegłówek które spowodują podobny efekt (kasa, trener, kontuzje) a Ty przypisujesz byt całej konstrukcji tej jednej.
Zdanie:
Cytat:
|
Ale gdy nie ma skruchy za obecny bałagan, wyniki klubu lecą na łeb na szyję a pojawia się jeszcze bardziej agresywna retoryka w stosunku do Bednarza to wybaczcie, nie ma niańczenia....
|
odczytaj tak: nie ma argumentów by współczuć organizatorom i poplecznikom obecnej sytuacji. Nie wnikam co jest przyczyną czego - patrze na końcowy efekt który jest fatalny i nie zadowala żadnej ze stron.
Łap:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,t...wiadomosc.html
Brak konfliktu, 7k na meczu. Dokładnie tyle ile jest u nas gdy nie ma dopingu, trwa protest, ale klub jest w momencie walki o pudło i puchary. Przerzucać się argumentami można w nieskończoność.
Edit:
Nie no fakt - dziś nie może być normalnie - zapomniałem o tym święcie, mea culpa.

.
Przyznaje, tępy jestem.

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA