JEDREK76 napisał(a):

|
Kiks Miśka (a raczej Nalepy, nie kopie się krótkiej piłki do bramkarza w światło bramki) mam nadzieję że Go nie podłamie, bo naprawdę Chłopak dobrą robotę w bramce robi.
|
Zwłaszcza przy wolnym, który jak sam stwierdziłeś zburzył nam konstrukcję. Już po słynnej bramce z Jagą którą Misiek wrzucił sobie do bramki miałem podejrzenia, że chop jest słaby. Nie wiem czy pamiętasz jego wycieczkę z Cracovią kiedy Brożek wybijał z linii. Wczoraj zanim wpuścił szmatę z wolnego pikę lecącą mu w ręce wybija na aut zamiast spokojnie ją złapać, to nie jest zachowanie porządnego bramkarza który robi dobra robotę. Rozumiem że na przedpolu jest słaby bo jest za wolny, ale z takimi warunkami powinien bronić każdy strzał z za pola karnego nawet bez muru. To co zrobił wczoraj to zwyczajny kryminał i pozostaje się tylko zastanawiać czy to zachowanie było wynikiem jedynie jego przeciętnych umiejętności. A fakt że Smuda wpuszcza przy 1:0 amatora na plac potwierdza moje obawy o całokształt pracy tego trenera.
Griszka30KR napisał(a):

Ja dalej tak uwazami .W ostatnich dwóch meczach Wisła zagrała naprawdę fajnie jezeli chodzi o podania ,akcje ,naprawde widac,ze cos idzie w dobrym kierunku.Brakuje strzałów, tego wymagamy min. od napastników,a Brozek jest bez formy.Jak piłka mu nie odskoczy ,to źle sie ustawi,albo nie ruszy.
A ten mecz.Wygrywajac do 86min. ,przegrywajac 3:1,jak dla mnie brak kapitana,a nie Smudy....
|
Naprawę fajnie ?

Pierwszy celny strzał w 70 minucie? To faktycznie fajnie. Dlaczego Brożek jest bez formy? A wiem ma kontuzję. To co do ciężkiego ch... od kilku meczów robi na boisku? Stanowi wygodne alibi dla kompromitujących wyników? Przypomnę swój wpis po słynnej wypowiedzi cudotwórcy o trzech punktach, dziwiłem się, że nikt się nie obawia, że trener rzuca takie teksty. Pojawiło się stado obrońców, zwymyślali mnie i jaki jest efekt?
Na 15 punktów zdobywamy 2, a zakochani w Smudzie
W ostatnich dwóch meczach Wisła zagrała naprawdę fajnie
Wsadź sobie kolego głowę po zimną wodę. Jeden celny strzał to jest "fajnie"?