Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2014, 09:44
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Wisła to dobro założone w 1906r dla nas, przez nas...Wisła to historia pisana przez ludzi dla ludzi...Wisła to klub, Wisła to rodzina!

Żaden Bednarz czy inna ....a nie ma prawa ingerować w rzeczy święte! A włąśnie taką świętością dla gnidy z zewnątrz jest Wisła i jej kibice.
Nie mnie oceniać braci po szalu i nie mnie ferować wyroki, gdyz wiem że wszystkie działania w mniejszym lub większym stopniu są podejmowane dla dobra Wisły. Nie wszystko czego człowiek nie rozumie jest złem!

Działania Bednarza są skierowane przeciw kibicom a co się rozumie przez się, pośrednio w nasz klub. Uderzając w braci uderzasz w "rodzinę" a tego się ....a nie wybacza, tego się nie zapomina!

Kogo obchodzą finanse, licencje, kary czy konsekwencje ? Rodzina jest ....a najważniejsza ! Cała Wisła zawsze razem! Razem czyli nie z Bednarzem, na litość boską jego mać! Bez psiarni i zakazów!
Przecież to się w pale nie mieści co tu niektórzy za bzdury wypisują. Tłumaczę sobie to tym, że pewnie to banda z Jasła lub jakiejś Bencorki, która raz w.......iła kiełbase na meczu z Legią i myśli że finansuje klub.
Jednemu nie pasuje PDW, gdyż jest zbyt porządny by mieć znajomych w piudle a drugiemu antysemickie AJ...no ....a kabaret.
Pozbawieni zasad i ideałów, którzy myślą że staną się ....a alternatywą, niech wyjdą z ukrycia monitorów i pokażą jaką są siłą!

edit by:FraMat
Na tej i podobnych wypocinach autora i kilku jemu podobnych można opisywać termin "fanatyk" jako ślepy wyznawca czegokolwiek, ze szczególnym uwzględnieniem "ślepy".
Przez takich "kibiców" całe kłopoty, bo ważne jest rozróżnić tych, dla których Wisła jest najważniejsza od tych, którzy siebie * za największe dobro Wisełki uważają i to tylko dlatego, że do więzienia ślą pozdrowienia, policji nienawidzą i skaczą tyłem do boiska odwróceni. Rzeczywiście - zasady i ideały szczytne.
* siebie za dobro uważają, bo kibic z Jasła lub Bencorki to już nie TEN WŁAŚCIWY kibic
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 31.03.2014 o godz. 09:47.
Odpowiedz cytując