Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2014, 08:16
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Brawa dla działaczy w Warszawie.(..)
Bednarz WON!
Pragnę zauważyć że podobne brawa kibice L ślą w kierunku naszych kibiców protestujących przeciwko klubowi. Ile się naczytałem poparcia L w związku z obecnym protestem tyle moje. Ale ja nie o tym.

Chciałbym zaprotestować - obarczanie winą tylko jednej strony jest co najmniej niesprawiedliwe, żeby nie powiedzieć bezczelne. Bednarz rac nie rzucał, Bednarz nie krył rzucających, Bednarz nie żądał rezygnacji Pilcha czy Smudy, nie zabronił SKWK organizować doping i nie rozpieprzył najlepszej frekwencji w historii. Za to brał odpowiedzialność na siebie za to co się dzieje w klubie, za swoje słowa lub czyny - dlatego możesz obrzucić go błotem, nawet za nie jego pomysły a w kwestii rac nie ma odpowiedzialnych.

Reasumując - jaki prezes takie SKWK. W tym konflikcie są siebie warci.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 31.03.2014 o godz. 08:28.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując