Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2014, 14:16
Żyjemy w tolerancyjnym kraju więc proszę się nie śmiać ani nie szydzić z drozda tylko z powodu jego choroby psychicznej.

Jeśli chodzi o ekstraklasę to ładnie Judovia przerwała serię Widzewa 13 meczów bez zdobycia punktu na wyjezdzie w tym sezonie
A co do ogółu ligi to wyjdzie tak jak myślałem, tzn. największa walka o prawie wszystkie miejsca (być może jedynie Legia sobie zapewni w miarę komfortowy start w rundzie finałowej a Widzew zapewni sobie "komfort" spadku) odbędzie się po podziale punktów po 30 kolejce. Praktycznie wszystko zacznie się od nowa. Na pewno dzięki temu systemowi liga jest ciekawsza ale czy to jest sprawiedliwe i normalne, że najpierw się gra 30 meczów o pół stawki a dopiero później ostatnie 7 naprawdę ważnych spotkań - dla mnie patologia bo uważam, że jedynie w meczach pucharowych powinny być stosowane praktyki w tym stylu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując