i znów zero argumentów. Wszystko na zasadzie "moja racja jest najmojsza"
Masz pretensje do Legii, że słabo grała w Europie? A kto nie ma? Kibice Legii? My też wieszaliśmy na nich psy za to co pokazywali w Europie. Wymyśliłeś sobie jakiś chory temat i się z niego śmiejesz, nie zauważając, że inni (w tym legioniści) zdawali sobie sprawę z tego, że Legia słabo grała w Europie.
Wiśle też się zdarzało kompromitować w Europie, wymieniać przykładów chyba nie muszę?
Wymieniaj przykłady, jak to Legia zdobywa pkt.
Podawałem wiele przykładów spotkań, w których to gwizdano przeciwko Legii - czemu milczysz i udajesz głupka, że tego nie dostrzegasz? Nie pasuje do chorej, wymyślonej teorii?
W każdym meczu Legii są jakieś jaja? WYMIENIAJ. Aha zapomniałem, piszesz aby tylko pisać, bez argumentów. Już wiem, dlaczego uważają cię na tym forum (wiślacy) za pokoemona
PS. dlaczego nie odniosłeś się np. do gola Zawiszy w moim linku? W meczu z Lechem widziałeś faul, a w tej sytuacji nie? I jak tam link z wp.pl? Czemu milczysz i udajesz greka?
Danie walkowera dla Jagi też mieści się w pomaganiu Legii? Przecież można było dograć te drugą połowę w innym terminie. A pierwszy mecz Jaga-Legia oglądałeś? Jak nie, to obejrzyj, tam to pomagali dopiero Legii!