raindog napisał(a):

Tak to sobie tłumacz Przynajmniej będzie Ci się spokojniej spało. Jestem taki śmieszny - brakuje mi argumentów, więc wyśmieję adwersarza.
Swoją drogą, dajesz mi do zrozumienia, że większość komentujących na portalach typu Onet, WP to wcale nie są trolle robiące sobie jaja z innych. To jest Wasz właściwy sposób myślenia.
@adam_09
Otóż to.
@palikot
Jeśli ta głupota ma tę magiczną moc, że potrafi za dzień meczowy uzyskać 6 tys. zł dochodu więcej (400 x 15 zł - przy czym ta suma zapewne jest dużo mniejsza), by jednak od czasu do czasu narażać na kary wynoszące co najmniej 300 tys.(zamknięcie stadionu + kara bezpośrednia) - to wtedy można się już nad tym zastanowić.
Na razie jedyną osobą, która bierze udział w bojkocie, a która była w stanie odnieść się krytycznie do bojkotujących, jest kot. Najlepsze jest to, że zapewne zdecydowana większość przedstawicieli bojkotujących na forum, zapewne nawet nie zrozumie znaczenia słowa "krytycznie".
Inna zastanawiająca rzecz - wolfy przyrównał wielu kibiców na C do studentek pierwszego roku rzygających w toalecie i nikt specjalnie nie poczuł się obrażony. Nawet niektórzy byli zachwyceni tym porównaniem. Nieważne, że ktoś własnie dał do zrozumienia, iż stanowicie bydło bez kultury; ważne że jest po naszej stronie.
Tu naprawdę należą się wyrazy szacunku dla wolfiego - obrażać kogoś tak, by ten się cieszył. ...chociaż jakby nie patrzyć, piknikom też się oberwało. Tyle, że stwierdzenie, iż ktoś ma pasję ocierającą się o turpizm można bronic w ten sposób, że w zasadzie każda pasja ociera się o jakiś absurd (z tą jednak różnicą, że stosując nomenklaturę wolfiego - dziwne pasje mają zarówno zwykli ludzie, jak i bydło).
Dziwne to forum, gdzie nazwanie kogoś debilem, jest mniej obraźliwe, niż stwierdzenie, że jest policjantem.
|
forum kibicowskie a ten się dziwi, nie mam pytań
. Chłopie już dawno odpłynąłeś i teraz tylko wbijasz sobie przysłowiowy gwóźdź do trumny
. Tolerancji dla milicji szukaj na innych forach
CHWDP Co do umowy z ufo to byliśmy pod murem więc już widzę jakie warunki ugrał łysy warszawiak.