Cytat:
|
Powiem szczerze jak widzę tą tubę medialną która ślepo wierzy w Zachód i sieję propagandę której wtórują „nasze” partie polityczne to mnie taka ....ica ogarnia ,że nawet pisać mi się nie chce. Już raz walczyliśmy za wolność wszystkich i na koniec ta wolność to właśnie nas ominęła.
|
No i dobrze, tak się kończy świat cip. Lewackie myślenie, które opanowało Europę i podpowiadało jej mieszkańcom, że wojna to coś co się nie może zdarzyć bo przecież jesteśmy tacy cywilizowani, że co to to nie, że wojna nie ma prawa bytu bo można komuś sankcjami pogrozić więc po co się bić, że agresja itp jest zła.
Teraz przeciętny człowiek jest w szoku bo nagle się okazało, że Putin robi to czego nie powinien i wielki płacz, że jak on tak może. I co z tego płaczu? Gówno. Tu nie ma co płakać tylko jak coś się nie podoba to szabla w dłoń i jazda. A jak nie to siedzieć cicho, bo z płaczkami się żaden Putin czy inny wróg liczył nie będzie. Przeciętny człowiek to mam wrażenie ma tak w bani już od tego lewactwa nasrane, że jakby była wojna to by się z miejsca poddał, bo przecież nie godzi się aby cywilizowany człowiek się z drugim bił ponieważ to jest złe, a w ogóle to może jednak się nade mną zlitują jak zrobię maślane oczy...
Tak się skończyła lewacka cywilizacja wychowana na zgniłych wartościach takich jak kasa, równouprawnienia czy tolerancja do pedalstwa i innych zboczeń. Nie chcieli mieć nad sobą swoich rodzimych patriotów którzy by się troszczyli mimo wszystko o ich dobrobyt to może jeszcze skończa jako murzyni wschodu w XXI wieku. I wtedy dopiero będzie pogrom ich wartości, trochę się zmieni pojęcie kasy, równouprawnienia, tolerancji, antyklerykalizmu itd