raindog napisał(a):

|
1. Nie pracuję. Ale to działa w dwie strony. Skoro Ty nie pracujesz to nie jesteś w stanie wyciągnąć żadnych wniosków z ich obecności na R22. A w momencie kiedy odmawiasz mi prawa do wspomnianej indukcji, a sam stwierdzasz, że obecność tajniaków Cię odstrasza, popadasz w sprzeczność [...]
|
Chłopie jestem w stanie wyciągać wnioski choćby na przykładzie znajomości ich wcześniejszych działań nie tylko u nas (choć i u nas zdarzały się na przestrzeni dziejów różne prowokacje), ale także na innych stadionach w Polsce.
raindog napisał(a):

|
[...] 4. Ile osób dostało kary za przeklinanie na Wiśle, w ciągu ostatniego roku? BTW kolejny raz popadasz w sprzeczność. Skoro nie jesteś tajniakiem (a twierdzisz, że jak ktoś nim nie jest, to nie może nic wiedzieć na temat ich pracy), skąd wiesz, że może Cię oskarżyć? [...]
|
Ten fragment pokazuje, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Dowiedz się zatem za co karani byli ludzie w Kielcach na Koronie.
raindog napisał(a):

|
[...] Rozumiem, że pod skrzynką z kablami na klatce ruchasz się, bierzesz prysznic, załatwiasz interesy... A może tylko tam przechodzisz? A jeśli tylko tam przechodzisz, to czym to się różni od kamery np. w banku? [...]
|
Rozumiem, że kamery banku obejmują zarazem drzwi twojego mieszkania

Różnica jest prosta kamery na klatce schodowej naruszają twoją prywatność, natomiast w banku znajdują się w miejscu publicznym. Napisałem ci wyraźnie przykład do którego takie nagrania mogą zostać wykorzystane, więc powstrzymaj wodze fantazji.
raindog napisał(a):

[...] A skąd wiesz, do czego zostaną wykorzystane nagrania z banku, Rynku czy skrzyżowania ul. X z ul. Y?
Jak odejdzie Bednarz, to nie będzie Ci przeszkadzało to, że nagrywają Cię na R22? A może nie chodziłeś na mecze, gdyż tam nagrywano? Nikt nie montuje Ci kamery w mieszkaniu. [...]
|
A skąd ty wiesz co mi będzie przeszkadzało, a co nie kiedy odejdzie Bednarz

Na razie przeszkadza mi zbiorowa odpowiedzialność, którą zastosował łysy i dlatego żądam jego dymisji.
raindog napisał(a):

|
[...] Cała ta sytuacja jest absurdalna, bo w zasadzie nikt nie da Ci do podpisania papieru, czy zgadzasz się na na kamerę przy skrzynce - po prostu ją postawią, a jak Ci się nie podoba, to się wyprowadź. [...]
|
Ponownie się mylisz. Bez zgody spółdzielni/wspólnoty żadna firma nie może takiej instalacji założyć. Członkami spółdzielni/wspólnoty są jej mieszkańcy, więc... podsłuch, czy podgląd możesz sobie instalować za zgodą sądu w uzasadnionych przypadkach.
raindog napisał(a):

|
[...] To samo jest na Wiśle. W zasadzie przedstawione warunki odblokowania konta sprowadzają się do - pomyliliście się, odblokujcie mi konto. A ten punkt z policją o tyle zdaje się istotny, gdyż Klub najzwyczajniej nie chce pewnych osób na stadionie i wie, że to skutecznie ich odstraszy, choć w praktyce to nic nie zmienia [...]
|
Oczywiście bezprawne żądanie podpisania kuriozalnej lojalki omijasz szerokim łukiem.
Nudzi mnie polemika na zasadzie "gadał dziad do obrazu, a obraz do niego ni razu", dlatego z mojej strony koniec tej bezproduktywnej polemiki.
Wykazałem już wielokrotnie bezprawność zarówno ukarania tych 430 osób, jak również bezpodstawność żądania od nich podpisania tejże lojalki.