Wyświetl pojedynczy post
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2014, 19:54
MK85 napisał(a):Wyświetl post
(...)Powiedziałem, że jako stały klient (3-4 umowa mi się kończy w maju) to oczekuję czegoś atrakcyjnego i jeżeli następny telefon będzie z takimi propozycjami to od razu składam wypowiedzenie, także na razie czekam
Bez złożonego wypowiedzenia umowy nigdy nie doczekasz się na dobrą ofertę. Mam umowę do końca kwietnia (płacę 49 zł), rezygnacja wysłana już jakiś czas temu, dzwonili kilka razy z różnymi ofertami (za 54 zł, 59 zł, 69 zł) wciskając za każdym razem HBO. Nawet mi się nie chciało z nimi rozmawiać, negocjować to trzeba z działem utrzymania klienta pod koniec obowiązującej umowy (czyli w moim przypadku pod koniec kwietnia).
I tu mam następujące pytanie, chciałbym wymienić dekoder (taki najprostszy, w bezpłatne użytkowanie), jaki byście polecili z własnego doświadczenia? Phillips, Pace czy Sagem? Nie musi mieć nie wiadomo jakich bajerów, tylko żeby się nie wieszał zbyt często.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując