Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2014, 16:42
fialo napisał(a):Wyświetl post
Tylko ze mieszkańcy Spytkowic Dolnych to pomimo tego że (używając tej samej analogii) czasem pobiją się z kimś to w gruncie rzeczy dobre i wesołe chlopaki, które rozkręcja każda imprezę i to za nimi szły najlepsze dupy. Właściciel teoretycznie pozbył się problemów sporadycznych "bojek", ale klienci juz nie chcą w większości chodzić juz na dyskotekę bo nie ma kto rozbijać towarzystwa a na parkiecie same Helgi. Prędzej czy później właściciel zrozumie ze chłopaki ze Spytkowic Dolnych są mu jednak bardzo potrzebni w biznesie.
Tak to sobie tłumacz....

Ale podoba mi się to, co napisałeś.
Może właściciel się z chłopakami jakoś dogada, że będzie ich wpuszczał, a nawet pozwoli na drobny udział w przychodach za to, że dyskotekę rozkręcają i laski mu ściagają, ale będzie też chciał, żeby za przywilejami dla nich szły też pewne zobowiązania?

JEDREK76 napisał(a):
Co tydzień na R22 była burda powiadasz?
A gdzie ja tak napisałem?

Rozrózniajmy porównania i rzeczywistość.
Rozwinę bajkę.
Właściciel dyskoteki powiedził, że nie wpuści tych wesołych chłopaków, więc przy nastepnej imprezie przyjechali pod dyskotekę i część z nich powybijała tam szyby. Policja wyłapała wszystkich, którzy się wokół dyskoteki kręcili (bez rozgraniczania, który wybijał, a ktory tylko patrzył), spisała ich dane, a właściciel powiedział, że "tych Panów już nie obsługuje". Może własiciel nie ma prawa (z punktu widzenia ustawodawstwa) im wejściówki nie sprzedać, ale chyba dla kazdego średnio rozgarniętego jest jasne, że nie chce ich już u siebie?

sharksik napisał(a):
Nie zapominjmy o chłopakach z Spytkowic Średnich, którzy się rozbrykali , wpadli , rozdupcyli i przegonili wszystkich ze Spytkowic Górnych w cztery wiatry...
Nie ma Spytkowic Średnich. Co najwyżej Kauflandowice Niskie. Ale wiadomo o co chodzi
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując