Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2014, 09:00
raindog napisał(a):Wyświetl post
Każdy miał przecież prawo przyjść do klubu, stwierdzić, że potępia odpalanie rac w kierunku stadionu i jest w stanie przyjść na mecz, mimo obecności policji. Kara cofnięta.
Faktycznie czyste postępowanie sądowe i odwoławcze - możesz się "odwołać" od kary jeśli stukniesz się w klatę, potępisz, przeprosisz i może jeszcze pocałujesz Prezesa w glacę......
Chyba nie wiesz co to jest odwołanie od kary - bo to co zaproponował Bednarz odwołaniem nie jest w żadnym stopniu.

Jeśli nie jest tego w stanie zrobić, a był owego feralnego dnia w restauracji, to znaczy, że nie jest bez winy. Koniec kropka. Zresztą z tego, co gdzieś czytałem (chyba nawet w komentarzach an SKWK), do klubu zgłosiło się bodajże 7 osób i blokada została im zdjęta.
Jeżeli był w restauracji to nie jest bez winy - sposób myślenia idealnie wyjęty z książki Sergiusza Piaseckiego "Zapiski oficera Armii Czerwonej" albo z dowcipów "Radia Erewań".... Przechodziłeś obok, spadła a metr od Ciebie spadająca cegłówka walnęła kogoś w łeb - to też nie jesteś bez winy?
Wydawało mi się, że dając zakaz z powodu przekroczenia jakiejś normy prawnej, musisz wykazać winę....

W tym miesiącu, z Ruchem, bez bojkotu - 10,200. I nie była to liczba obecnych, lecz tylko tych, co wykupili bilety. A zatem, mimo rozpoczętego konfliktu, wychodzi na to, że na mecz z Zawiszą, w odniesieniu do meczu z Ruchem, zostało kupionych ok. 1000 biletów więcej.
Skąd takie obliczenia ? Ciekawy jestem.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując