sandbender napisał(a):

Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.
Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)?
Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował.
Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć.
I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic.
Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje.
Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo.
Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski.
A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach.
Pozdrawiam
|
Wiesz jakie są koszty tych dwóch inwestycji ? Myślisz, że 5 tysięcy ludzi z sektora C podoła temu zadaniu ? Nie powiesz mi, że klub by na tym nie zyskał (pomijając kwestie odnośnie muzeum, gdzie klub miał zrobić krok w tym kierunku). Nikt nie każe tej kwoty dawać SKWK można zrobić, to w kontrolowany sposób gdzie byłoby zadowolenie po obu stronach.
Do reszty wypowiedzi się zgodzę, też mnie denerwuje ten podział na kibiców lepszych, czy gorszych (tych prawdziwych kibiców nie osób co przyszły dla lansu itp)