|
Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.
Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)?
Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował.
Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć.
I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic.
Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje.
Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo.
Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski.
A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach.
Pozdrawiam
|