Gwiaździsty napisał(a):

|
Do mnie dzwonili dzisiaj i oferowali za 59 zł to co mam obecnie w tej samej cenie czyli pakiet Universe + pełny pakiet canal+ (bez HBO i Cinemax), 0 zł. za multiroom ale nie zgodziłem się bo chcieli abym za wynajęcie dekodera do multiroom płacił 15 zł/mies., a obecnie nie płacę i nie przedłużyłem umowy, którą mam do maja.
|
no mnie ostatnio torpedują telefonami...
Mam pakiet OptiumumHD (bez hbo ale z c+ oczywiście no i multiroom) płacę 81 zł. Dzwonili do mnie pierwszy raz zaproponowali 89 zł i hbo, potem zeszli do 79,90 zł, a ostatni telefon 76,90. Za każdym razem chcą wcisnąć na siłę to hbo, które w zupełności mnie nie interesuje. Powiedziałem, że jako stały klient (3-4 umowa mi się kończy w maju) to oczekuję czegoś atrakcyjnego i jeżeli następny telefon będzie z takimi propozycjami to od razu składam wypowiedzenie, także na razie czekam

co do nie przedłużania umowy, każda umowa (w każdym przypadku - telewizja, telefon i inne czary) powyżej 12 miesięcy przechodzi w umowę na czas nieokreślony, także uważaj, bo i będziesz miał dalej usługę i cenę na pewno wyższą...