Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2014, 14:19
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nota bene zauważ mentalność Kalego - jak SKWK mogłoby dostać kary za nie swoje czyny jest darcie szat. Jak te same kary klub dostaje - jest to normalne. O czym mówisz nawet Ty:
No właśnie. Doszliśmy przez tą całą indoktrynację polityczno-medialną do tego, że te wszystkie debilne kary uznajemy już w kategoriach normalne
Masakra.
Jak to ktoś kiedyś ładnie powiedział, w domu wariatów jak na 100 osób 99-ciu będzie wariatami, to będą uważać się za normalnych, a ten jeden będzie nienormalny.
Powiedzmy wprost. Wszystkie te kary są DEBILNE, NIENORMALNE, IDIOTYCZNE, S....IAŁE, POKAZUJĄCE NIEUDOLNOŚĆ, ZAKŁAMANIE, BRAK LOGIKI, BRAK ROZSĄDKU!!!!!
Ale prawo to prawo. Obowiązek niestety za czyny innych spada na organizatora. A nim jest klub. Więc zrzucanie odpowiedzialności na SKWK żeby się martwiło o incydenty to jest jakby uciekaniem przed prawdą o swojej nieudolności, której efekt jest taki, że kluby dały sobie narzucić odpowiedzialność za każdy niezależny od nich incydent. Oczywiście każdy powinien odpowiadać za swoją działkę. Kluby za swoją, kibice za swoją. U nas prawo przewiduje, że każdy odpowiada nie za swoją działkę a wy to rozpatrujecie, w kategoriach normalne, bo klapki wam na mózgi się zsunęły i nie potraficie pomyśleć logicznie.

jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Jednak jesteś socjalistą. SSA to spółka akcyjna - firma prywatna która nie ma powinności, ani zasranej ani nie zasranej, budować czegokolwiek czego nie chce. Nawet jak kilku tysiącom (jeśli was aż tylu) bezmyślnych małolatów wydaje się inaczej.
Tylko zaślepionym socjalistom może się to w rozumieniu nie mieścić.
Buahahahahaha.
Inaczej nie da się tego skomentować
Wartości niematerialnych nie da się kupić. Sorry. I Wisła nigdy nie będzie niczyją prywatą.

BTW. Bednarz wydał oświadczenie, że nie rozdawał nigdzie biletów. To ciekawe jak wytłumaczy nagły trwający w poniedziałek nagły popyt na bilety z sektora E 15?, który będąc pusty jak sprawdzałem rano nagle stał pełny jak sprawdziłem nie wiem po 3 godzinach :schock:
Kłamią że głowa mała
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.03.2014 o godz. 14:27.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując