Porter napisał(a):

jesteś idiotą... po pierwsze nie ubliżaj ludziom, którzy coś więcej zrobili dla klubu niż Ty...
a co do sedna... wolałbyś by SKWK było jak WOŚP żebrać, prosić, szantażować itd Jeśli chcą by powstało muzeum to muszą mieć stały i pewny dochód na czynsz, prąd, media i też by kogoś zatrudniać bo takich półgłówków jak Ty nie ma co liczyć... a jak chcesz żale wylewać to uderzaj do S.S.A. bo to ich zasraną powinnością powinno być stworzenie muzeum Wisły, ale Zarząd jest zagłupi na to, więc może i dobrze że nie ma muzeum bo by mnie szlag trafiał jakby łysy swoją glacę oglądał w paterze za mistrzostwo z poprzednich lat...
|
Sam mi nie ubliżaj od idiotów. Ubliżanie nie ma żadnego znaczenia w stosunku kto ile zrobił dla Wisły.
Po drugie nie ubliżałem skwk, tylko socjalistom i wyrażałem głęboką pogardę dla ich socjalistycznych działań. Nie ważne na jakim poziome, liczy się wstrętna socjalistyczna zasada.
Po trzecie czytaj ze zrozumieniem, bo sam wychodzisz na idiotę, skądś wziąłeś porównanie do WOŚP. O żadnym żebraniu nie pisałem. pisałem o możliwości przekazania na te cele przy zakupie biletu. Przykładowo formularz z haczykiem, tak chcę przekazać, wpisujesz kwotę i dodaje Ci się do ceny biletu. Moglibyście negocjować nawet, żeby domyślnie np 5zł było zaznaczone. Proste i klarowne. A nie wstrętny socjalizm.