Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2014, 12:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wcześniej pisałeś, że miałby dawać kary np za AJ - co jest absurdem.
Przecież funkcjonujecie w świecie absurdu organizowanego przez władzę - filmowanie, karanie za stanie na nie tym miejscu co trzeba. Jeśli lubisz teorie spiskowe - w razie konfliktu z państwem wystarczy jeden telefon z 'góry' z prośbą o przywalenie solidnej kary. I państwo weźmie sobie pieniądze na pomnik. Co więcej - ewentualna kara uderzy bezpośrednio w organizację kibicowską a nie w interes gościa który płaci podatki i daje na stadion.

Kary wyglądają jak wyglądają ponieważ płaci je klub. Są w takiej wysokości aby klubu nie zabiły ale mocno bolały. Tak samo będzie z karami dla stowarzyszenia - będą takie by by rac i transparentów nie było. Jeśli 25 tyś nie poskutkuje to wierz mi - będzie 100-ka, albo podniosą limity. Ma to być bat a nie drobne. Tu masz cytat że kary jednak już są bolesne:

Cytat:
W ostatnim momencie do gotowej umowy klub wprowadził zapis, który skutkowałby finansową katastrofą. Na meczu wyjazdowym ktoś rzuca achtungami – jest kara – kto płaci? SKWK. Na meczu wyjazdowym dochodzi do starcia między kibicami – jest kara – kto płaci? SKWK.
Nota bene zauważ mentalność Kalego - jak SKWK mogłoby dostać kary za nie swoje czyny jest darcie szat. Jak te same kary klub dostaje - jest to normalne. O czym mówisz nawet Ty:

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego udajesz, że nie rozumiesz tej kwestii. Powtarzam juz po raz kolejny. Finansowo klub by nie stracił ponieważ ta złotówka pochodziłaby nie z jego kasy a od kibiców. Kary by nadal płacił klub..
Załóżmy że jest to operacja silniejszego w białych rękawiczkach, usprawiedliwiona jakoś tam moralnie (szczytnym celem). Czyli ściągnąć po (czyjeś) pieniądze, i w zamian zagwarantować nie pogorszenie sytuacji. Ciekaw jestem jednak jakie widzisz zabezpieczenie przed tym aby SKWK przy najbliższym problemie nie poleciało zwyczajnie w gumki i powiedziało czegoś takiego:

SharksiK napisał(a):Wyświetl post
(..) winni zajścia z racami powinni zostac ukarani, czego SKWK nie neguje i jednak jako stowarzyszenie nie posiada zadnych informacji które by mogły przyczynic sie do wyłapania sprawców.
i kwestionowało wielkość swojego udziału w partycypacji kar?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.03.2014 o godz. 12:34.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując