Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2014, 09:46
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
No to najwidoczniej ja mam inne podejście do prowadzenia biznesu bo jeśli z kimś umawiam się na określone warunki współpracy, a potem przedstawia mi do podpisu coś zupełnie innego to od teraz może oglądać drzwi mojego lokalu od drugiej strony.
Nie jest istotne, jakie masz podejście.W przypadku piłki nożnej przeciągające się negocjacje, zmiany zadań i ofert, nowi gracze wciągnięci do rozmów, dziwne zapisy w umowach są czymś normalnym. Brak podpisu pod kontraktem w ostatniej chwili, a potem nagły zwrot, kiedy wydaje się, że już nie da się dogadać chyba nikogo nie powinien dziwić. Tak samo jak to, że coś zostało wstępnie zaakceptowane, a potem nic z tego nie wyszło.

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz powtarzam, średnia frekwencja do bojkotu na Wiśle to ok. 16 tys. Zobaczymy jaka bedzie średnia frekwencja po ogłoszeniu bojkotu i to nawet z tysiacami bezpłatnych rozdawanych na prawo i lewo biletów. Twoje 3-4 tys. to sobie możesz w kapcie wsadzić. Policzysz sobie niebawem. Na Zawiszy 7410 z tego 3,5 tys. bezpłatnych biletów.
Średnia frekwencja to zarówno mecze z Legią, Cracovią, jak i Lechią oraz Śląskiem. Były także mecze, na których pojawiło się niewiele ponad 10 tys widzów. Jaki jest rzeczywisty wpływ bojkotu dowiemy się nawet nie po spotkaniu z Podbeskidziem, a ocenie fazy mistrzowskiej.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 24.03.2014 o godz. 09:57.
Odpowiedz cytując