Cytat:
|
Skąd ta pewność? Wojewodzie zależeć może na klubie, ale dlaczego ma zależeć na organizacji kibicowskiej która rzuca race? Weź pomyśl.
|
Wcześniej pisałeś, że miałby dawać kary np za AJ - co jest absurdem. A pewność jeśli chodzi o race czy coś innego? Pewności nie mam ale skoro dziś te kary wyglądają jak wyglądają np 25 tys kary za race na murawie to chyba nie byłby aż takim .....m żeby nagle Wisłę zacząć traktować wyjątkowo i dawać kary po 100 tys zł za wszystko.
Cytat:
|
Co by stracił? Może nic, może coś. Widzisz coś złego w tym żeby w zamian za pomoc i zgodę na zebranie funduszy ze WSZYSTKICH biletów (nie tylko od tych 7k kibiców którzy wyrazili zgody) klub coś otrzymał? Zwłaszcza że płaci kary za działalność tych którzy proszą o tą złotówkę? Dlaczego ta złotówka ma iść na SKWK a klub nadal płacić kary?
|
Nie wiem dlaczego udajesz, że nie rozumiesz tej kwestii. Powtarzam juz po raz kolejny. Finansowo klub by nie stracił ponieważ ta złotówka pochodziłaby nie z jego kasy a od kibiców. Kary by nadal płacił klub a jak zerwał umowę z SKWK to rozumiem, że nagle klub kar już nie będzie płacił?
A co ma zyskać? Powtarzam znowu. Pomnik, muzeum, akcje dla kibiców jak dzień dziecka, marketing. Jak dla Ciebie to jest nic no to nie wiem jak my się możemy dogadać w innych sprawach skoro takie coś negujesz.
Rozdmuchaliście razem z Bednarzem problem, którego nie było. Nagle jakieś wielkie żale o ieodpowiedzialności kibiców, o bezpieczeństwie. Ja nawet nie pamiętam kiedy my dostaliśmy poprzednio karę finansową za "działalność" kibiców a w Twoich i innych postach czytam, że klub dźwiga przez kibiców jakiś wielki krzyż i ciągle te kary dostajemy.
To co zdarzyło się na derbach to było pokłosie wydymania kibiców przez zarząd Wisły. W normalnej sytuacji przypuszczam, że nikt by rac nie rzucał. Czasy awantur na stadionach też minęły. Przy naszym układzie trybun i obecnym buforze na 40 metrów na G to jedyne wybryki na jakie stać kibiców Wisły to odpalenie rac i wywieszenie jakiegoś niestosownego (w oczach mediów) transparentu.
A tu panika jakby SKWK zaduszało finansowo klub przez te kary.
Kończę mój udział w tej dyskusji bo wygląda ona dziwnie. Wypowiada się tutaj jakaś drużyna Bednarza, która broni jego oczywistych frajerskich zagrywek - jeśli w tej sprawie czy Bednarz postąpił dobrze czy źle sa rozbieżności to w innych kwestiach tym bardziej się nigdy nie zrozumiemy.
Powodzenia i zekam aż Wam prezesik życie uprzykszy jak przestaniecie się mu podobać - chociaż tego to nie zrobi bo gdyby ci bojkotujący bojkot zrobili sój bojkot to nagle by się okazało, że frekwencja na meczu to 1 tys ludzi. Dobrej zabawy na trybunach życze i pamiętajcie, że zajmowanie nieswojego miejsca na trybunie lub bluzgi są niezgodne z prawem i regulaminem stadionu oraz nie przystoją cywilizowanemu człowiekowi i prawdziwemu kibicowi Wisły. Pozdro
Cytat:
|
Ten post wybitnie mi się podoba
|
Chodzi o to, że chyba nawet oni mają jakąś przyzwoitość i nagle by się nie porobiło tak, że Legia czy Lech dostaą za race 25 tys zł kary a Wisła za to samo dostaje 100 tys zł lub za każda inna drobnostkę jest karana wysoko.