Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2014, 12:35
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj może tak, nie czepiali się o to , ale już były przypadki w Polsce, że ludzie mieli duże problemy przez to. Jeśli zgodzimy się na takie działanie psów, jakie zaserwował nam bednarza to za coś takiego będziesz niedługo mógł ponieść konsekwencje. Step by step...
Na E nikt mnie nie filmuje, nikt nie wali mandatów za zajęcie złego miejsca, nikt nie wymyśla następnych zakazów. Te i inne zakazy służą do walki z kibicami z C ale że prawo musi być równe to i one mnie obowiązują.

Jeśli kiedykolwiek dostane mandat za zajęcie nie tego miejsca co trzeba to nie pomyślę że jest to wina Bednarza. Traktuję to jako spuściznę walki kibiców z systemem (politycznym czy społecznym). Tak samo jak taką spuścizną walki z kibicami jest karta kibica ze zdjęciem, czy trzepanie na bramkach.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zarzucacie SKWK kolesiostwo, łamanie prawa itp a sami teraz tworzycie z Bednarzem grupkę wzajemnej adoracji, sami staliście się bandytami w świetle obecnego prawa, regulaminu stadionu i słów Bednarza - chociaż sam Bednarz ani żadne media, policja itd teraz problemu nie widzi w was.
Dlatego że 'w nas' (co za dziwny podział) nigdy problemu nie było, a zakazy są TYLKO instrumentem do walki z pewną grupą. A dlaczego policja nie ma zamiaru zajmować się tym na E - zapytaj jej. Widać ma swoje priorytety, bo niestety jak już przepis został wprowadzony, ukarać musi. Co innego steward czy ochrona - może spokojnie tylko zwrócić uwagę.

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Możesz mi przytoczyć, jakieś teksty z tych "mediów pro-bojkotowych" Są takie w ogóle?.
Może nieprecyzyjnie się wyraziłem - social media czy inne formy przekazu elektronicznego. Nie wiem jak to inaczej nazwać - chciałem oddzielić je od mainstreamu czyli GW krakowskiej dziennika czy interii. Jak wprowadziłem w błąd przepraszam.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.03.2014 o godz. 12:46.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując