Pablo84 napisał(a):

Są pozytywy ostatniego meczu. Powiem szczerze, że kibice zaskoczyli mnie bardzo im plus-, przede wszystkim charakterem i inteligencją. Wydawało mi się, że mimo wszystko (propaganda w mediach) widzów na stadionie będzie o wiele więcej, a jednak... Cieszy to, że jednak stanowimy pewną społeczność, która nie da sobą pomiatać.
Oczywiście nie oceniam koneserów polskiej piłki nożnej- oni chodzą bo się pasjonują widokiem kopaniny oraz kopania po czole. Niech chodzą i zdają relacje.
|
Widzów było w ch.j a nawet więcej i to nie żadnych koneserów. To byli "najwierniejsi kibice", czytaj:
kubson na Wislaportal.pl napisał(a):
W dniu wczorajszym
Wisła Kraków, w obecności 7500 najwierniejszych kibiców, przegrała mecz mimo tego że była zdecydowanie lepszym zespołem. Ale to był jedyny negatywny element tego meczu. Zaraz po zakończeniu- widziałem na tym forum ostatni skowyt tego trupa- SKWK. Kto był na meczu ten wie-doping był fenomenalny. Prawdziwi kibice, cały mecz zdzierali gardła, na Chwałę Wisły Kraków. Nawet ja, nie spodziewałem się, tak intensywnego dopingu. Wiem że załamani zwolennicy SKWK, próbowali na tej stronce to deprecjonować. Ale nie uda wam się to. W czoraj na R22 narodził się prawdziwy RUCH KIBICOWSKI. Najpierw komendy do dopingu, wychodziły z mojego D, a następnie całe C połączyło się na C3 i kierowało całym stadionem. Wszyscy co byli, twierdzili że doping był co najmniej o klase lepszy, niż za zdelegalizowanego na Wiśle stowarzyszenia. Szkoda tylko że gracze, nie dostroili się do fantastycznej atmosfery. Gdy przypomne sobie, bojkotowany mecz z Górnikiem-to aż śmiać mi się chce. Wtedy-pojedyncze okrzyki, wczoraj ciągły i bardzo głośny śpiew. Podobno miały być mandaty za przekleństwa, tak pisał jeden ułomny umysłowo-hahahhaha. To by cały stadion musiał dostać. Ten sam niepełnosprawny psychicznie, pisał że będzie 3 tyś Policjantów, policzyłem było ich na C5 dwunastu Bojkot wręcz wzmocnił finansowo Wisłę!!! Sprzedano prawie 11tyś biletów, a na mecz o tej samej porze (piątek godz 20;30) zostało zakupionych 12tyś biletów. Straty Wisły, i Bednarza wynoszą 1tysiać biletów po 15złotych-bo tylko C zbojkotowało. Szybkie przeliczenie, oznacza stratę 15 tysięcy złotych!!!! HAHAHAHAHHA. Przecież to jest kpina. Bedziecie strajkować, a do końca sezonu, kasa z waszych biletów będzie finansowac nasz klub Paradoks- najwięksi wrogowie Wisły, będą płacić na Wisełkę duuużo kasy Najgorsze jednak, dla was jest to, że wczoraj okazało się, że to nie Bednarz wydał wam wojnę, tylko Cupiał. Wczoraj właściciel wreszcie opowiedział się przeciwko wam. Czyli, postulaty zdelegalizowanego stowarzyszenia, się zmienią. Teraz oprócz Bednarza i Smudy, będziecie chcieli głowy Cupiała. W dniu wczorajszym, kibice udowodnili, że was już nie ma!!!. Skowyt będzie jeszcze na tych stronach głośny, ale nikt już wam odpowiadać nie będzie. Fakty sa takie-do końca sezonu siedzicie po melinach, oglądając mecze, a Wisła finansowo nie traci nic. OSTATNI RAZ WYPOWIADAM SIĘ na temat tego stowarzyszenia. Dlaczego-bo coś takiego jak bojkot. Wy po prostu przestaliście chodzić na Wisełkę, a wasze miejsce zajmują nowi z sektora C3. TAK JUŻ BĘDZIE, i tego na tym forum nie zmienicie, a wczorajsze poparcie Cupiała, dla działań Bednarza, było waszym gwoździem do trumny
|