Wisła Prokocim napisał(a):

|
... Łukasz, FraMat i inni wybierzcie spośród Was gniazdowego, prezesa stowarzyszenia i działajcie, myślę że nawet Jacek by się dorzucił wam na bębny czy megafon.
|
Stowarzyszenie nie jest złe ani nie jest dobre. Zwyczajnie jak każdy z nas ma dobre posunięcia i te fatalne. Co do mojej oceny - mam ambiwalentne uczucia aczkolwiek uważam ze stowarzyszenie jest bardzo potrzebne jako takie. Uważam też że musi ono reprezentować ultras czy fanatyków ale powinno to robić w sposób mądry i nie działać na szkodę klubu. Dlatego tez chciałbym mieć możliwość wspierania poszczególnych jego pomysłów a nie całego stowarzyszenia.
Poza tym nieśmiało chciałbym przypomnieć że zaaplikowałem już w innym poście na stanowisko Bednarza lub v-ce prezesa Wisły. Skromność mi nie pozwala piastować dwóch stanowisk na raz

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA