Cytat:
|
Jednak sporo osób, tak czy owak, było na meczu. Z Zawiszą... I świetnie się bawili.
|
Przyszło tyle osób ile miało przyjść czyli jakieś 5-6 tys + osoby, którym bilety dano za darmo. Wiadomo, że frekwencja wynieść 0 nie mogła bo zawsze znajda sie ludzie, któzy się nie zgadzają z SKWK, zgadzają się z Bednarzem, zgadzają się z SKWk ale ich zdaniem nie wolno odpuścić meczu (ciekawe ilu z nich na wyjazdy jeździ) itp
Czy się świetnie te soby bawiły to zobaczymy po frekwencji na nastepnych meczach. Ja tak jak wspominałem smiem twierdzić, że frekwencja będzie spadać więc to by zaprzeczało tej świetnej zabawie kibiców.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.