Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2014, 12:23
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Bednarz ma poparcie prosto z Myślenic na tą chwilę i pon jego stronie jest piłka.
I tak i nie - nie sądzę że druga strona będzie siedzieć cicho jeśli stwierdzi że rozmiar bojkotu nie jest wystarczający. Zresztą, zastanawia mnie oficjalny cel absencji - SKWK nie wydało oświadczenia. Dlatego tez zapytałem powyżej kolegi SharksiK o jakieś informacje które mówi iż posiada. Coraz bliżej jestem zdania że jest to bojkot nie w interesie kibiców i klubu a tylko jest narzędziem do personalnej walki kilku osób.

Reasumując - wydaje mi się że:
- bojkot został zaczęty i zostanie też zakończony 'pod zielonym stolikiem'
- nie ma oficjalnej listy żądań ponieważ taka lista działać będzie na niekorzyść stowarzyszenia
- żądania dorobione zostaną na kolanie w momencie negocjacji z klubem, w zamiana za głowę Bednarza

Gdzie w tym wszystkim jest kibic?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując