SharksiK napisał(a):

|
po wczorajszej frekwencji jest juz pewne że Wisła nie moze sobie pozwolic na takie straty i nic nie pomoże zaciskanie pasa...bo niby gdzie? i jak długo?
|
Wczoraj zapłacone za 10k krzesełek. Szczerze mówiąc obstawiałem ok 4 tysiące na meczu a tu pozytywne zaskoczenie, więc jeśli obie strony czegoś nie wymyślą to trochę sytuacja potrwa. Patrząc na słupki wczorajszego poparcia to wcale tak wiele w tej frekwencji udziału nie macie - z 5k czyli tyle samo ile osób które chodzą na mecze bo chodzą i maja gdzieś protesty. Brakiem dopingu oczywiście możecie zniechęcić innych do przyjścia na stadion i wpłynąć finansowo na klub - ale wniosek z wczorajszego spotkania jest jeden - sami we frekwencji za mało znaczycie aby na klub wypłynąć własnymi siłami.
SharksiK napisał(a):

Ludzie, na boga skad wy czerpiecie informacje na które się wypowiadacie?
Przecież nawet dziecko wie że wszystkiego się nie da mieć, dlatego to oczywiste że obie strony pojdą na ustępstwa i wypracują sensowny komromis.
|
O jakim konkretnie kompromisie mówisz? Co ze swojej strony SKWK mogłoby obiecać czy dać w zamian za zwolnienie Bednarza itp? Mówisz ze taki kompromis mógłby powstać nawet dziś więc chyba wiesz na czym mógłby polegać. Rozwiniesz myśl? Interesowałyby mnie głownie ustępstwa obu stron.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA