Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2014, 11:21
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
po wczorajszej frekwencji jest juz pewne że Wisła nie moze sobie pozwolic na takie straty i nic nie pomoże zaciskanie pasa...bo niby gdzie? i jak długo?
Wczoraj zapłacone za 10k krzesełek. Szczerze mówiąc obstawiałem ok 4 tysiące na meczu a tu pozytywne zaskoczenie, więc jeśli obie strony czegoś nie wymyślą to trochę sytuacja potrwa. Patrząc na słupki wczorajszego poparcia to wcale tak wiele w tej frekwencji udziału nie macie - z 5k czyli tyle samo ile osób które chodzą na mecze bo chodzą i maja gdzieś protesty. Brakiem dopingu oczywiście możecie zniechęcić innych do przyjścia na stadion i wpłynąć finansowo na klub - ale wniosek z wczorajszego spotkania jest jeden - sami we frekwencji za mało znaczycie aby na klub wypłynąć własnymi siłami.

SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, na boga skad wy czerpiecie informacje na które się wypowiadacie?
Przecież nawet dziecko wie że wszystkiego się nie da mieć, dlatego to oczywiste że obie strony pojdą na ustępstwa i wypracują sensowny komromis.
O jakim konkretnie kompromisie mówisz? Co ze swojej strony SKWK mogłoby obiecać czy dać w zamian za zwolnienie Bednarza itp? Mówisz ze taki kompromis mógłby powstać nawet dziś więc chyba wiesz na czym mógłby polegać. Rozwiniesz myśl? Interesowałyby mnie głownie ustępstwa obu stron.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując