Wyświetl pojedynczy post
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2014, 08:20
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Mimo propagandy Gówna W., Gazety Krakowskiej, Dziennika Polskiego i Radia Kraków, mimo ladnej pogody, mimo wielu zapowiedzi pikoli z różnych stron m.in. z Wisłaportal, że teraz przyjdą na 100% i na mecz biorą dzieci/żony/babcie/dziadków/teściów* to było słabo. Nie wiem czy to prawda z frekwencją, ale załóżmy, że tak. Na Podbeskidziu zakładam, będzie 5 tysięcy osób. Chyba, że łysy legionista zacznie już dzisiaj rozdawać bilety za darmo na Rynku...

* - do wyboru
Szczerze powiedziawszy mnie ten protest mało interesuje, bo wrzucanie rac zza stadionu jest głupotą i basta, osoby to robiące powinny zakazy dostać.

Na mecz miałem iść, ale jak usłyszałem, że łysy rozdaje za darmo bilety lekarzom-łapówkarzom i jakimś studencikom spod Olkuskiej wsi (między innymi), to uznałem, że skoro ludzie mający Wisłę w dupie wchodzą na mecze za darmo, a ja mam płacić za to samo i jeszcze koło nich siedzieć, to sorry. Wynika z tego, że Bednarz chce się pozbyć takich kibiców jak ja i sobie nie życzy mojej obecności, więc kij mu w oko.
Niech se faktycznie bilety na Rynku rozdaje.
Odpowiedz cytując