Gwiaździsty napisał(a):

|
No jasne od razu wyczulem z kim mam do czynienia. Wiesz mam kolege co ma 3 dzieci i zbliza sie do ...200 wyjazdu. I potrafimy znalezc czas na wyjazd. Ja tez mam rodzine. A Wy bednarzomaniacy macie gotowe wymowki ale bardzo sie kreujecie na wiernych.
|
Z pewnych rzeczy się wyrasta albo i się nie wyrasta. Interpretuj sobie to jak chcesz.
Bednarozmaniakiem nie jestem ale faktycznie jak mam wybrać sobie na idola Bednarza czyli idiotę albo Miśka czyli przestępcę to jednak wolę idiotę ( chociaż jest to wybór między kiłą a rzeżączką i wcale mnie ten wybór nie cieszy). Zresztą widać tu myślenie Kalego - jak Bednarz zgadzał się na kolejne fanaberie to był cacy. Jak się posrał i zaczął się kreować na Rudolfa Giulianiego to jest be.
PS Kiedyś byłem blisko Skwk, teraz jak wielu innych nie mogąc patrzeć na to kto tam przejmuje władzę (jak zwał tak zwał) jest mi do niego bardzo daleko. I chyba tyle wystarczy bo nie ma sensu rozwijać tej myśli zwłaszcza tutaj nie chcę tego robić przez wzgląd na dawne czasy.