Wyświetl pojedynczy post
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 23:26
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jestes lamistrajkiem bo wypinasz dupie na kibicow Wisly, ktorym Bednarz bramy stadionu zatrzasnal. Bo swoja obecnoscia wspierasz go propagandowo, tak jak te rezimowe k...z, ktore go medialnie wspieraja w likwidacji ruchu kibicowskiego na Wisle. To jak myslisz kim jestes. Szkoda, ze w obecnej sytuacji kibice Wisly nie pojada na wyjazdz, bo tam moglbys do nich podejsc i podzielic sie ze swoimi frustracjami, bo przeciez nie pojedziesz do Lubina ya tydzien.
Wiesz co? Bedziesz sfrustrowany, ale ani Cię nie zaneguję ani nie obrażę. A wiesz dlaczego?......... Cóż, nie ułatwię Ci tego. Pozdrawiam WSZYSTKICH KIBICÓW NASZEJ WISEŁKI którzy JEJ zyczą dobrze. Reszcie zyczę miłego wieczoru...bo przecież sukces.... Poproszę o bana...bo jak kocham Wisłę, to nie wiem czy zdzierżę czytając te populistyczno /debilne wpisy niby FANATYKÓW a jak sie okazuje sterowalnych quasi-Kibców, quasi Wiślaków...ps. cieszy Was mała frekwencja bo to porażka "Łysego".....nie martwi Was porażka WISŁY....ja ........e... Nie odpowiadam więcej,na posty więc się nie podniecajcie "prawdziwi, jedyni kibole Wisły"...
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 21.03.2014 o godz. 23:28.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując