La Furia Dell' Est napisał(a):

Ja, Ojciec dwójki dzieci na starość robię drugi kierunek i bronię się w tym roku, zatem uczelnia mnie zatrzymała...Pewnie....Gwiaździsty i inni mają zajebistą satysfakcję bo nie bylo tylu kibiców ile mogłoby być...GRATULUJĘ! Nawet się nie kryjecie z tym,że .... z tym,że NASZA WISŁA przegrała...ważne,że nie było ......FREKWENCJI...zatem pytam...O co tu Qrwa chodzi......bardziej Was mala frekwencja czy martwi porażka Wisły ?Naszej Wisły....eh... ps. to odp na zapytanie FrankDrebinTSW
|
Spadaj na ten swój drugi kierunek - tak Wisłę "łamistrajku" kochasz że dupska nie ruszyłeś na stadion? Niedzielni kibice zawsze mają wymówkę. Teraz w ramach rehabilitacji rozumiem jedziesz do Lubina?
Nikogo nie cieszy porażka Wisły, ale jak już mają przegrywać nasi kopacze to lepiej jak kibice tego nie widzą. Łamistrajki i lamusy co to mają zawsze wymówkę (co nic nie są w stanie poświęcić dla Wisły) nie zasługują na oglądanie zwycięstw Wisły.
Ja tam do końca bojkotu nie pojawię się na R22 i uważam że każdy kibic powinie tak się zachować. Bez względu na to czy jest piknikiem czy ultrasem.