Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 22:40
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Ja, Ojciec dwójki dzieci na starość robię drugi kierunek i bronię się w tym roku, zatem uczelnia mnie zatrzymała...Pewnie....Gwiaździsty i inni mają zajebistą satysfakcję bo nie bylo tylu kibiców ile mogłoby być...GRATULUJĘ! Nawet się nie kryjecie z tym,że .... z tym,że NASZA WISŁA przegrała...ważne,że nie było ......FREKWENCJI...zatem pytam...O co tu Qrwa chodzi......bardziej Was mala frekwencja czy martwi porażka Wisły?Naszej Wisły....eh... ps. to odp na zapytanie FrankDrebinTSW
Spadaj na ten swój drugi kierunek - tak Wisłę "łamistrajku" kochasz że dupska nie ruszyłeś na stadion? Niedzielni kibice zawsze mają wymówkę. Teraz w ramach rehabilitacji rozumiem jedziesz do Lubina?

Nikogo nie cieszy porażka Wisły, ale jak już mają przegrywać nasi kopacze to lepiej jak kibice tego nie widzą. Łamistrajki i lamusy co to mają zawsze wymówkę (co nic nie są w stanie poświęcić dla Wisły) nie zasługują na oglądanie zwycięstw Wisły.

Ja tam do końca bojkotu nie pojawię się na R22 i uważam że każdy kibic powinie tak się zachować. Bez względu na to czy jest piknikiem czy ultrasem.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.03.2014 o godz. 22:44.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując