SharksiK napisał(a):

Ależ ty nic nie rozumiesz...
Kużniar z"Wstajesz i wiesz" wygląda na bardziej oblatanego w sprawach kibicowskich niż ty, który stara sie dyskutować na jakieś argumenty z "Biedronki".
Jeśli dla ciebie student to student to kim jest Piknik?
Zakochanym pantoflem, siedzącym z wiklinowym koszyczkiem na czerwonym kocu w kratę, wcinającego kanapkę popijaną sokiem z gumijagód, bo akurat teściowa patrzy?
Też znam kilku takich co się wpisali w to miasto, najcześciej w siodle na krakowskich plantach, tylko konia brakuje...
To po huju inteligenci jeśli trzeba walić jak do pniaka 20 razy...A jeśli mają taki nadmiar ambicji to niech idą na żydownie, tam zazwyczaj mają bardzo ambitne plany.
- Mózgu, a co będziemy robić jutro?
- To samo co robiliśmy dzisiaj, będziemy opanowywać Kraków!
- NARW!
|
Sharksik, a kim według Ciebie mam być !?
Skoro na przykład jestem studentem, to jestem studentem i na .... drążysz ten temat. Przed studiami chodziłem na Wisłę i po studiach też będę chodził na Wisłę. Zaczynasz szufladkować ludzi, jak najgorsze ścierwa z TVN czy GW. Nie idź tą drogą. Wisła to MY. JA, powtarzam, STUDENT również nie zgadzam się z polityką Bednarza i zostaję dzisiaj przed telewizorem podobnie, jak kilku moich znajomych pomimo tego, że karnety mamy wykupione.
I teraz najważniejsze pytanie, bo chyba czegoś nie rozumiem... Kim według Ciebie powinien być kumaty koleś z sektora C ?