serek.c2 napisał(a):

|
Racja - szanowałem Was do pewnego czasu mimo, że poglądy na wiele spraw (szczególnie "kibicowskich") mam inne. Teraz jednak widząc, jak łasicie się do łysego i jego po.......onych pomysłów szacunek zniknął i nigdy już nie wróci. Nie potraficie w tak oczywistej sprawie zwyczajnie wesprzeć swoich w tym trudnym momencie.
|
Właśnie , łamistrajki, chcą żeby ich szanować. No chyba nigdzie nie ma czegoś takiego. Czy to wtedy jeśli strajk odbywa się w zakładzie pracy, czy to w innym miejscu. Przed firmą gdzie łamistrajki po ochroną policji chcą wjechać do zakładu często sa obrzucani czym popadnie. W Warszawie Legia kilka razy dała im jasno i ręcznie do zrozumienia kim są i na czyją korzyść działają. Mam nadzieję, ze do tego u nas nie dojdzie, ale jak widać logika wzgledem łamistrajków jest jednakowa i to na całym świecie.
Niewykluczone, ze niebawem Bednarz bedzie chciał z tych łamistrajków utworzyć doping na stadionie, tak też było w Warszawie,(gdzie dostali od tow. Waltera nawet bęben) dopóki kibice Legii ich nie sfotografowali i zakończyli ich działalność.
Jaruzel w stanie wojennym tez sobie utworzył miodozwiązki licząc na odciągniecie ludzi od Solidarności.
To sa stale te same ubeckie metody. Trzeba być na to przygotowanym.
P.S. Zresztą te łamistrajki to w większości są ludzie, którzy nie biora udziału w czynnym życiu kibicowskim , o czym za tydzień przekonamy się w Lubinie, chyba że Bednarz wyśle autobus kiełbasiarzy i tajniaków. Wszystko jest możliwe skoro idzie taka potężna propaganda w mediach.